pondělí 10. března 2008

Proč mě žádná nechce, bůůůů :)

A opět tu máme jednu debatu na libku, na kterou jsme nemohl nereagovat po svém :) Viz zde:

Čím to, že nemám slečnu??? (Muži a ženy odpovězte -- Vztahy)

MADMAN1986 - 09.03.08 23:20 více od autora | ignorovat
Jsem typ mladého muže který je hodný milý citově založený, co hledá ženu, kterou by mohl hýčkat, rozmazlovat ( v určitých mezích ), milovat a byl ji milován, ale žádná ho nechce... Jsem stydlivý typ, ale po pár schůzkách se oklepu... Mám nízké sebevědomí, které mi ještě snižuje ten fuckt, že už jsem víc jak rok a půl sám... Tak vás slečny vyzívám k tomu, abyste mi řekli,i kde je ta chyba a samy posoudily, jak jsem na tom s krásou a případně jestli by se některá z vám neobětovala a nešla se mnou venberu Brno a Karvinou popřípadě u obou měst i okolí... Dík...


-lukys- - 10.03.08 05:16 více od -lukys- | ignorovat
No víš, ženský sice tvrděj, že chtěj hodný, pozorný, zamilovaný a td. (prostě jako ty) kluky, ale opak je pravdou... takovej kluk je baví měsíc, dva, maximálně měsíců pár, a pak se začnou nudit... kluk je z nich celej posranej, udělá pro ně první poslední, a ony se nuděj... začnou se chodit bavit, a pak to končí tak, že na ně kejvne nějakej frajírek, a ošuká ti je někde v křoví za klubem :) Ona se do něj pak samozřejmě zamiluje, tobě dá kopačky, poleze za tim frajírkem, ale jejikož on si chtěl jen zašukat, tak je pošle do prdele s tim, že si to možná můžou maximálně občas rozdat :) Pak nastává několik možností:

1.)a) přileze za tebou, a ty jí vezmeš zpátky a historie se bude opakovat
1.)b) přileze za tebou, a ty jí pošleš do prdele, a ona oět půjde za nějakym frajírkem,a historie se bude opakovat
2.) začne psát na libko diskuze typu "všichni chlapi jsou svině" a podobné variace, načež si tu buď narazí někoho jako jseš ty, a všechno se bude opakovat, nebo si tu rovnou narazí nějakýho hajzlíka, a historie se bude opakovat také :)
3.) stane se z ní nehorázná svině, protože jí přece chlapi ublížili, oni si začali, na to že ti dala kopačky jaksi taktně zapomene :) Pak z ní bude hajzlík v ženskym podání, a bude si takový kluky jako ty dávat k snídani :)
4.)a) samym neštěstim si podřeže žíly
4.)b samym neštěstím si ty podřežeš žíly dřív než ona
4.)c) podrežete si žíly společně :))))

.
.
.
.
.
další milion míň pravděpodobnejch možností
.
.
.
.

a pak je tu možnost poslední, a to že přestaneš bejt hodnej a milej blbeček, budeš se chovat jako normální chlap, když ne jako hajzlík :)
Tim nemyslim abys na ženský byl zlej, to ne, ale buď hodnej, milej, zábavnej, ne extrémně stydlivej, občas trošku drzej, dávej jim najevo že o ně máš zájem, ale zase ne že jsou jediný na světě, a že se bez nich neobejdeš... a hlavně ..... občas si dupni, trvej si na svym když ti to za tos tojí, nenech se sebou vorat a cloumat, a občas ukaž, že máš zuby a umíš kousat (chápeš jak to myslim :) )........... a především.......buď svůj

Žádné komentáře: